susu formula rendah gula

smt pgi smua sy nk tau susu apa yg kandungan gula rendah.. skg sy bgi bby sy lactogen tpi mcm berkahak.. nurse ckp sb susu kactogen ne gula dia tinggi.. so sy minta pndpt mommy2 smua bgi pndapat susu apa yg paling bgus n x bgi bby berkahak.. bby sy skg 2 bulan stgah... tq mommy smua

susu formula rendah gula
11 Các câu trả lời

Baby klu minum susu formula mmg berkahak sis.. Biasanya kahak tu akn dorang buang time berak or dia muak.. As long baby tido lena kahak tu x menggangu dia OK je.. Tkut nnti sis tukar susu lain yg jadi Sembelit or sebagainya😊

4y trước

tq info😃

Sy topup dgn susu formula brand Bebelac utk anak saya. Kelihatan serasi. Membuang pun ok

comeynye baby iiih geram bulatnye mate comey sangat

4y trước

tq sis😊

Cuba frisolac anak so far ok...

Sy pakai dutch baby. Berat pon naik ok

4y trước

bby berkahak x mnum susu ne?

Enfagrow ok ka try tu

Baby cukcam

dutch baby

Dutch baby

Karihom..