due date

Assalamualaikum semua.rasa berdebar2 pula. Tarikh melahirkan sdh doc beri. 19/7 nak g serah diri.😣😣.Makin Hari Makin berdebar. Sa gdm on ubat. Tarikh jangkaan bersalin sepatutnya 8/8. Doakan Saya ibu2.

8 Các câu trả lời

Sama lah saya gdm on diet.. Due date 19/7 tp dah kena serah diri 18/7 (td dah pergi hosp, tak kena tahan sebab tak ada tanda2 n jalan tak buka lagi) tp esok pg2 pukul 7 kena terus warded😩

4y trước

Semoga semuanya dipermudahkan urusan bersalin unk kita yaa.. Amin2

sama sis..sy pn kena masuk serah diri masuk wad hari ne 19/7 sbb gdm on ubat..nervous nk kena induce nt..apapun semoga kta dapat bersalin scra normal amin2

Saya gdm on diet. Edd pn 7/8. Tp alhamdulillah mggu lpas doc dh sruh stop bsp (36w) . So, x kena serah diri awal.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis..doa kan sy juga ye

4y trước

Aamiin.moga urusan sis jg dipermudahkan.

Semoga d permudahkan segalaNya.. aamiin.. 😊

sma kita sis, doc suh serah diri 23.7 ni due 7.8.

4y trước

Awal bby nak keluar.😄

Same la...sy doc sruh serah diri 28.07 ni

4y trước

Amin2

Semoga d permudahkan ye sis