hb low

Assalamualaikum semuaa..sy dah prengny 7bln lbh nk tnya suggest ape lg selain ubt kk yg Dr bgi iberet folic.utk Naik kan hb cpt..dah 3 bln cek dri 10 trun ke 9.8 last cek smlm.. xnaik2 pelik betul ubt xserasi ke ape..mohon share sape2 yg Tau cara mknan minum ape lg yg ok utk hb naik cpt..next 2mggu lg repeat cek hb..klau xnaik2 lg nk masuk ubt melalui drip..??? xmau laa 2 last choice..

40 Các câu trả lời

sy dulu hb 9 ja sbb hari2 caffien , tp lps consume MKDI still mnum caffien hari2 tp hb mntain 12 😊

5y trước

mnyk kelapa dara ibu

Sy mnum lovlin birdnest...bole naikkan hb...klu beli yg ade ginseng...buang ginseng pas tu br mnum

5y trước

Lovlin milkshake pun ade

Hb sya dulu turun 10.2, sya makan sayur bayam merah dan hati ayam. Hb terus naik☺️

5y trước

Naik 11.4 hehe..

Sy klau esk ny nk check up, mlm tu bantai sebiji jambu batu, Alhamdulillah hb okey

Kurangkan minum teh, caffeine & milo ye momy..sy pon last check up trun jgk sikit..huhu

5y trước

Ok2 mgkn sy minum Milo kot tpi dah jarak 2_3 jam

Puan boleh try jus delima asli 💯 dari Olive House.boleh contact sy 0135217692

5y trước

RM69.90 utk 1 Liter.boleh tahan 2 minggu puan

Kalau saya setiap kali hb rendah akan makan jambu batu. Insyallah berkesan

Saya makan obimin + makan buah. Saya suka makan apple hijau dan oren. 🥰

cuba minum jus mamamariam...elok sngt dkt bdn saya..hb syaa 13.8 ..

Wsalam...klu sy dlu mkn syur byam or daging...mkn jarang2...

5y trước

Try da semuaa mknna xmnjdi jgk ke sbb ubt xsesuai dgn bdn ??