Raja Buah ?

Assalamualaikum semua .. saya nak tanya lah ,kandungan saya baru 8 mggu .. boleh tak kalau saya nak makan durian .. saya ini memang hantu durian ? tapi di sebab saya baru mengandung ,saya jadi was2 pulak nak makan .. lagi2 sekarang ini musin durian kan ..??

7 Các câu trả lời

Kalau boleh elakan sis, sbb pgalaman dr kwn saya jgk, mgkin dia mkn trlalu byk ke apa xthu la.. saya pn hantu durian tp da ngndung nie jadi terbalik plk..bau je mcm nk pitam, oening kepala 😅

5y trước

Ok sis .. Tq info

Waalaikumsalam.. Di awal minggu tidak digalakkn memakan durian,...kenalan saya keguguran disebabkan mkn durian, bkn nk takutkan awak.. Better berhati²👌

5y trước

👍

Ayh saya ckp boleh..tapi if durian kg..ada durian yg dtg dri siam kn..yg tu bhya..org lain sya tk tahu mcm mna

5y trước

Ok terima kasih banyak 🙂

Puan, kalau boleh seulas je.. Saya makan lebih 2 ulas lepas tu bleeding. Masa tu baru 10 weeks

5y trước

Syukur alhmdulilah tak ada apa2

Doc pesan mengandung ke tidak ke limit kita tuk mkn durian cuma 2ulas je. Jd mkn la secara sederhana. 😊

5y trước

Ok sis 😊

Wslam boleh makan sekadar buat rase tekak je lah.. jangan banyak² sebab bahaya untuk kandungan

5y trước

Ok sis 🙂 tq info

Makan secara sederhana.

5y trước

Baik sis 😉