Cara Tidur Ketika Hamil

Assalamualaikum.. Hi semua, saya nak tanya la.. Betul ke jika usia kandungan dah 4/6bulan ke atas tak boleh tidur telentang? Saya cuba tidur belah kanan & kiri.. Tapi bila bangun pagi je badan mesti sakit2 belah kanan & kiri.. Tak boleh langsung ke tidur telentang walaupon setengah jam ke sejam ke??? #usiakandunngan27week

16 Các câu trả lời

Sya dari sebelum preg dah tidur mengiring tpi penat jugak lah tidur mengiring tu selama preg tak selalu nya selesa