32 minggu

Assalamualaikum semua , saya nak tanya , baby dlm perot saya rase shaking , normal ke? Dan saya sakit sngt dkt dada sbb baby tendang memang kena dkt dada , baby besar ke atau saya yg kecik ?

1 Trả lời

waalaikumussalam mommy. maksud mommy tu mmg rasa shaking atau sebenarnya lebih kepada rasa sedu? mungkin sebenarnya baby tersedu tu. sakit dada tu memang sebab tendangan baby. kadang sampai sakit pedih ulu hati.