Rase Tak Sedap Badan .. Loya Loya

Assalamualaikum , Nk Tnya Lahh Memang Minggu Ke 36 Ni Kita Akan Rase Tak Sedap Badan Ke ? Maksud Nya Mcm Tkde Selera And Tiap² Malam Akan Rase Loya² Nak Muntah , Dada Pun Rase Sakit Rase Susah Nak Bernafas .. Itu Semua Normal Ke ? Atau Saya Kene Gi Hospital Cek Dokter .. Baby Aktif Sgt² Tkde Masalah Tpi Yg Masalahnya Dkt Saya 😔 .. Mmg Akan Rase Mcm Tu Yea 36Weeks Pregnant ?? #firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu

1 Trả lời

Dada sakit tu macam pedih ulu hati ke? kalau pedih ulu hati sangat normal utk 36 weeker. Sebab baby dah tinggi, tolak diaphragm kita kan. Loya tu saya tak pasti pulak. Kalau Luan risau jumpe doctor puan #TAPSupermoms