Nak Tips TTC 😬

Assalamualaikum semua! Saya baruuu nak cuba TTC insyaAllah hujung bulan ni. Nak minta tips dari semua 🥰 Currently memang ambil folic acid je everyday. Cuma nak tips macam makanan untuk bagi subur ke, tips nak dapat baby boy ke hehe and any useful tips untuk elak morning sickness bermula before ttc. Thank you semuaaa semoga Tuhan kurniakan kita semua zuriat yang baik 💓

2 Các câu trả lời

folic acid, amalkan gaya hidup dan pemakanan sihat. elakkan makanan fast food dan sebagainya tu. suami isteri kena buat sekali ye. bila kesihatan tiptop, sperm dan ovum pun sihat untuk baby yg sihat. suami pun seeloknya makan sekali folic acid utk sperm yg baik. elakkan dari asap rokok.

bsama ble subur ( check opk), elakkn wat keje berat & elakn mkn nenas, betik muda...