Ttc

Me n husben on ttc mode,tp bila sya brsama bukan dlm date subur.... husben army.. any tips ? Org pengalaman...

1 Trả lời

Laki sy pn army jgk... Lps ank 1st busia 2thun. Kmi pn ttc n syukur thun ni bjaya... Sy buat bnyk snaman, ambl pil kesuburan (sy ambl depo utk famly planning jd haid tganggu), amalkan berurut, n slalu open minded dgn suami. Kna krjasama dlm ttc mode ni... Kna slalu alert dgn msa ksuburan... Lg 1, lps sma2 tu, jgn terus basuh/bersihkn diri. Letak bantal d punggung tu spya peratus sperm masuk dlm rahim tinggi. Just sharing...