kena gugur on 7 week

Assalamualaikum semua . Pagi tadi saya kena gugur cuci rahim . Sebab kandung tak jadi . First pengalaman bagi saya yg baru first time pregnant . Saya redha 😊 Mommies kat sini boleh share tak cara berpantang , ape yg perlu dimakan untuk okay kan rahim . Berapa bulan baru boleh bersama . Terima kasih semua sbab dah bantu ❤️

1 Trả lời

hi semoga kuat sis. boleh share tak kandungan tak jadi tu mcm mana ya?

12mo trước

Saya pon tak sure . First scan cakap janin tak nampak . Ade kantung je . Bila dah gugur baru janin ade tapi di hujung rahim .