Gugur 1st pregnant 6weeks

Hi mommy.. saya first time mom dan malam tadi saya dpt berita sedih.. kandungan saya brusia 6weeks gugur.. keluar ketulan darah yang besar spanjang malam.. boleh saya tau ap yg perlu saya lakukan slpas ni? Perlu ke saya pergi mencuci rahim? Terima kasih mommy yg brkongsi pgalaman..#ingintahu #bantujawab

Gugur 1st pregnant 6weeks
4 Các câu trả lời

saya baru baru gugur 2 3 Ari lepas ..arini 6 w 1d ..Sy just pergi hospital n bawak bukti sbb nk tao itu uri ke ap ..nt die akan scan perot ..masok tvs n spekulum je ..cek dah keluar habis ke belom ..jgn risau ..tak sakit ..jgn sedih yer ..Sy Pon Masih dlm pantang ..emosi mmg drop habis untuk sehari ..

terbaca komen yg awak dah refer hospital.. Selamat berpantang ye..

pegi kecemasan ckp suspect gugur..nanti dktr scan rahim. klu dh clear, ok. klu ada sisa kena refer o&g

2mo trước

Tq mommy for sharing ilmu.. saya dh refer hospital and hospital scan semua dh kelua.. xperlu cuci.. doc ad bg obimin utk tambah darah

pegi emergency then inform keguguran 6w. nanti diorg akan scan if ada leftover kena D&C.