stress

Assalamualaikum semua .. Nak tnya ni .. Knapa sjak sbulan lepas brsalin ni fikiran sy jdi agak celaru kliru smpai sy slalu tdk sngaja brangan angan jdi psikopat .. Sy slalu brngan bunuh orng siksa orng trmasuk bby sy sndiri ..

2 Các câu trả lời

Jgn dilayankn puan , tu semua mainan syaitan .. terus istighfar bila jadi mcm tu , bebincang dengan suami .. or family ...

5y trước

Suami puan ? puan jgn stress puan .. bila puan pk bebukan .. tarik nafas dlm2 .. igt Allah .. sabar banyak2 yeee

Jgn stresss2 selalu lh begurau dgn suami

5y trước

Sis lebih baik sis dgn mmy sis atau dgn mentua dlu supaya sis x 1 org bahaya sis