Berat anak tak berapa nak naik..

Assalamualaikum, selamat petang, ada tak mami2 dalam ni berat anak susah nak naik??? Anak saya timbang 6 bulan naik 100g je. 5 bln 6.3kg, 6 bln 6.4. Padahal nyusu kuat jg, susu badan sepenuhnya. Graf pon x brp cantik dah. 😅😅😅

5 Các câu trả lời

sma anak sy sis.. bulan lalu umur 5bulan timbang 6.2kg skali timbang dlam bulan nii 6bulan 6.4kg naik 200 gram jak.. susu pon kuat jgk tp ndk tau laa knp macam tuu..😅😅

4y trước

mgkin laa sis..😂

Kalau bmi ok Kira ok tumbesarannya Anak saya pun dia memang jenis kecik Kuat menyusu tapi tak secabi anak org lain Tp tkpala jnji sihat sudah Skrg dah 3thun dah

4y trước

Alhamdulillah.

anak sy..berat selang2 naik,turun,naik turun..6 bulan..x smp 200g naik..sodeh nye..tp xpe..6 bulan die dah blh mkn..hrp naik la berat die.

4y trước

biasalah baru2 kan. baru nk blajar mkn 😁

anak saya pun sama..tapi selagi dia duk Line putih tu Alhamdulilah anak kita sihat tumbuhbesaq dia normal...👍

4y trước

tula, setakat ni putih lg lh. tggu 9 bln plak timbang tgk mcm mn. hihi

Kalau doc cakap OK, OK je la tu. InshaaAllah doa dan pikir positif je

4y trước

In shaa Allah, tq ☺☺☺