1y8m

Assalamualaikum, saye nak tanye normal ke kalau anak 1y 8m belum pandai bercakap? Dia pandai cakap mama je.. Ade yg anak ibu² mcam ni tak??

21 Các câu trả lời

Ank adik ipar sy pn sama dgn ank sis. Dia risau gk tp sy blum tau jln pnyelesaian😅 tp sy boleh kongsi cerita, mak sy nurse pencen, dia bgtau dlu sy lmbt gak brckp brbanding kakak sy. Tp skg jd trbalik😂 sy byk ckp kakak sy jenis pndiam. Mak sy kata dlu yg jaga sy xbyk cerita dgn sy tu psl sy lmbt brckp. Apa² yg jaga ank tu kena rajin brcerita & suruh ank tu sebut gk. Lama² ok..ni mak sy kata la..hehe cerita dri misi pencen🤗