bcaan lpas mnum air gula

td time check up sy ada tgok kt buku utk result mnum air gula 2 mngu lpas,sblum puasa 4.1,slpas dua jam jd 7.3...normal ke tk...sb nurse tkda kata ape2,tp bila sy tgok pnglamn org lain 6 pun da kira sangkut..

2 Các câu trả lời

cuba check buku pink. tak silap saya bacaan puasa tak boleh lebih 5.1 dan bacaan lepas minum air gula tak boleh lebih 7.8.

utk ibu mengandung sudah di kategori kan sebagai gdm.yg normal nya bawah 5.5 utk result yg kedua tu.itu saya saya tahu lah.

2y trước

tula kn..sptutnya mcm tu...walaupun nurse kata norml..sy ttp kena control dn jaga2..