Kos buka buku pink bukan warganegara

Assalamualaikum . Saya nak tanya . Saya bukan warganegara dan suami saya warganegara . Sijil nikah saya semua ada , cuma visa ikut suami saya belum siap dan masih menunggu kelulusan . Kalau saya nak buka buku pink di klinik kerajaan saya dikenakan bayaran tak ? Maksud saya termasuk sekali cek , dengan ubat ubatan . #SeriusTanya #ingintahu #newmom

8 Các câu trả lời

buka buku pink takde bayaran kot, klau ada pun rm1 ja tp klau beranak nanti yes akan dikenakan byran lebih sikit dri warganegara tp tak tlalu mahal sbb sis ada sijil nikah sini.

1t trước

Baiklah . Terima kasih info nya

ah saya bukan warga negara , suami warganegara . bayaran ikut warganegara , just bawa copy smua ic , buku nikah , passpor mcam tuh

1t trước

Baiklah . Terima kasih ye untuk info nya 🙏🏻

tak bayar sis.. jnji ada sjil nikah dah.. brsalin nti pun InShaaAllah bayaran sprti wrganegara juga yg penting ada sijil nikah..

1t trước

Baiklah . Terima kasih untuk info

Saya bukan warga negara.. Suami sya warganegara. Sya bwa sijil nikah. Ic suami. Paspor.. Sya tak kena bayar apa2 pun

1t trước

Terima kasih info nya ye 🙏🏻

bayaran ikut warganegara. just bawa sijil kahwin Dan bill api untuk tengok alamat.

1t trước

Baiklah . Terima kasih info nya ye 🙏🏻

Bawa je sijil kahwin tu. Tak kena bayaran pun. Sye pun tak kena bayaran

1t trước

Sama sama

Ya akan dikenakan bayaran.

SP zccc