Kos buka buku pink bukan warganegara

Assalamualaikum . Saya nak tanya . Saya bukan warganegara dan suami saya warganegara . Sijil nikah saya semua ada , cuma visa ikut suami saya belum siap dan masih menunggu kelulusan . Kalau saya nak buka buku pink di klinik kerajaan saya dikenakan bayaran tak ? Maksud saya termasuk sekali cek , dengan ubat ubatan . #SeriusTanya #ingintahu #newmom

8 Các câu trả lời

Bawa je sijil kahwin tu. Tak kena bayaran pun. Sye pun tak kena bayaran

3t trước

Sama sama