darah beku atau apa?

Assalamualaikum saya nak tanya ni.. saya sudah lepas pantang, harini hari ke 77 saya bersalin dan harini jugak hari ke3 saya period.. Hari pertama dan kedua period darah warna koko ja sikit dan senggugut teruk hari pertama tu.. Then, harini saya sakit perut sikit2 lepas tuh ada benda ni keluar.. Boleh tahu ni darah beku atau apa ya? Terima kasih..

darah beku atau apa?
1 Trả lời

maaf sy tidak pasti ttg ini..puan dh g ke klnik jmpe doc utk chck n scan..jika ada apa2 abnormal berlaku di dlm yg kita tidak nmpk? mg d pmudahkan segalanya. aamiin