Ade tak yang period lepas pantang?

Hi mommies! nak tanya, saya habis pantang 31hb jan haritu.Mase 2 feb saya amek perancang depo nurse ade mention mungkin takkan period atau munkin akan period macam biasa tapi minggu lepas period datang sampai harini. Masuk harini dah 16 hari. Normal ke ye lepas bersalin darah keluar lama macam ni? sebab sebelum pregnant period 7-8 hari je. Risau betulla

1 Trả lời

effect perancang boleh jadi 3 awak. 1 - takkan period sepanjang ambil. 2 - normal period. 3 - long period. Kalau dah lebih 15 hari, kira long period n istihadah