Tanya soal kandugan

Assalamualaikum saya nak tanya ada tak ibu2 yang pergi kelinik, dokter Tanya last period bila. Saya bagitahu 18-12-2019 last datang. lepas tu kata nya usia kandungan saya 1 bulan 6 hari. Saya nak scan tapi kata dokter kalau nak scan pun tak nampak juga. Kalau nampak pun kantungan nya saja. Ibarat telur yang tkde putih nya, Betul ke mommy2..?? Dokter pun tak boleh nak sahkan saya hamil, sedangkan saya dah test HCG ada dua line terang, Moho pejelasan nye mommy2?

Tanya soal kandugan
53 Các câu trả lời

Sahkan prgnant dr upt tu lah.. Bwak ke doc atau nty at klinik akn suh buat smula upt(urine pregnancy test) situ klu positif, sahlah awk prgnant.. Klu xleh scan tu sbb awal agy sis.. Hehe