Dilemma

Assalamualaikum. Saya nak bertanya,sekarang saya pregnant baru 5w tapi agak takut nak kongsi dengan orang sekeliling yang saya dah pregnant. Sebab nya last year saya pernah misciarrage waktu 7w. Bila agaknya mommies semua kongsi berita ni dengan family dan orang sekeliling?

154 Các câu trả lời

Saya bgthu masa check upt kali kedua. Time tu dah masuk 2bulan, ramai yang taknak kongsi bila pregnant sebab masih awal kandungan. Bagi saya kalau kita kongsi kegembiraan ini untuk semua ahli keluarga lagi seronok kan. Tu pendapat saya :) kalau dtakdirkan gugur atau sebagainya saya redha. Sebab perancangan Allah swt tu sangat indah dan terbaik. In shaa allah. Kita sama2 doa yang baik2. Aamiin