Test pregnant

Assalamualaikum saya mau tnyak nii.. sbnarnya bgini saya dari cek air kencing tuk pastikan hamil ke ndak..dalam gmbar ada tu ada 2 test pregnant.. yg sblah kanan 1st saya cek sndirii line dia 2 dan terangg ituu kencing pertama saya.. yg sblahh kiri tu pulak 2nd saya cek lagi d klinik kmarinn tapi line nya 2 line satu tuu ndak terang sngat.. agak samar" bgituu, normal kaa tuu ? Sbb yg ke 2nd tuu saya test air kencing yg ke4 kalinya saya buang air kecil dlm sharii.. berbeza ka air kencing prtama dan air yg kncingg slepas kncing prtama ???

Test pregnant
1 Trả lời

Ya.. kehadiran hormon utk mengesan pregnancy lebih pekat dalam air kencing Lepas kita bangun tidur awal pagi.. so Bacaan early morning urine lebih tepat

5y trước

Ouhh yakaa patut laa first saya cek tuu.. memang air kencing yg pertamaa saya buat awal pagii jam5 bgituu.. saya risau laa takut nnti apa" dkat baby.. 😭