Upt line 2-2 samar

Assalamualaikum mommy, just nk tanya. Hrini ada cek upt. Sblom ni dh test bnyk kli beli upt kt shopee tp naik 1line je . Dh dkt 3 bulan pulak saya x period terus beli pregnant test kt farmasi. Pg air kencing pertama saya test. Naik 2 line. Tp line 2-2 c dgn t dia mcm pecah2 x tegap dan terAng.Adakah evAp line? Saya sertakan gambar .selalu tgok upt org lain terang line c dan t dia.

Upt line 2-2 samar
2 Các câu trả lời

sama ada positive atau invalid. kalau da pekat boleh scan da, insyaAllah nampak

kakau nak kepastian g check kt klinik, tapi kalau kata 2line mmg ada isi tuh.