Tolong bantu untuk kepastian

Assalam saya cek prngt test ada dua line tpi samar2 yng satu line tu kalau tengok betul2 baru nampak ada 2 .. kalau x fokus x berapa nmpak .. jadi apa maksud nya ya ada kah saya hamil sebb lagi pun sintom2 hamil sya rasa cuma was2 pada line tu .. ni anak yang kedua anak yg prtama dulu cek2 terus terang dua2 line tu ..

1 Trả lời

kalau double line walaupun samar, tu maksudnya positive. dulu maybe sis test time kadar hcg dalam badan dah tinggi. kalau nak kepastian, tggu lagi seminggu dua , insha'Allah dah terang. tahniah anyway 🤗 saya awal² pun samar, lama² makin terang. no worries 🙂

2y trước

beli yang baru 😂 beli nanti tengok sensitivity dia berapa mIu/m. kalau ada yang 10mIu/m better ambik yang tu . lagi sikit angka, lebih sensitive untuk detect