buasir

assalamualaikum . saya dah 36 minggu . dan sekarang saya ada masalah buasir . orang tua tua kate bende tu bole dimasukkan sndri tapi saya cuba jolok sendiri xbole dah masuk . sakit sangat . nak jalan sakit nak duduk sakit serba sakit lah . ada yg pernah kena tak mcm ni dan tahu macam mana ubatnya ?

2 Các câu trả lời

buasir ni kalo kering kawasan tu mmg sakit puan..Cuba ambil minyak gamat..puan sapu sekerap mgkin... Insya Allah mmbntu krg rase sakit n akan termasuk ke dalam..