buasir

assalamualaikum . saya dah 36 minggu . dan sekarang saya ada masalah buasir . orang tua tua kate bende tu bole dimasukkan sndri tapi saya cuba jolok sendiri xbole dah masuk . sakit sangat . nak jalan sakit nak duduk sakit serba sakit lah . ada yg pernah kena tak mcm ni dan tahu macam mana ubatnya ?

2 Các câu trả lời

Pergi klinik sis minta ubat buasir untuk kecut bengkak tu and elakan dari kena sembelit, saya pun sedang sakit buasir yg kronik klua sebab meneran bersalin hu3 kalau rasa x selesa saya akan tuam dgn ais bagi kurangkan sakit..

buasir ni kalo kering kawasan tu mmg sakit puan..Cuba ambil minyak gamat..puan sapu sekerap mgkin... Insya Allah mmbntu krg rase sakit n akan termasuk ke dalam..