32weeks Air Kencing warna jernih

Saya dah 32w1d..Kencing saya sejak ii pregnant nih warna kuning pekat..tpi setakat nih dh dua kali saya kencing warna jernih..n tk berbau hancing sngt..air ketumban ke tuh? Tapi org ckp klau air ketumban dia tk boleh tahan mcm air kencing..nih saya boleh tahan lg dan keluar waktu nak kencing shj#newmom #bantujawab #firsttimemom

1 Trả lời

awak kerap minum air ke? kalau banyak minum pun boleh jadi air kencing jernih. dan ye, kalau air ketuban akan keluar tiba tiba dan tak boleh tahan macam kencing