Minggu ke 18

Normal ke kalau sakit rsa cramp bila kita tahan kencing.. Time kencing tu, sakit rsa cramp mcm kita period tu.. Sakit tp xlama... Dh hbs kencing.. Bru rsa ok.. Tahan kencing xda la smpi 1jam..penat juga kdg2 bila kjap2 bngun pg tndas😣 lps tu, ada masa perut mngeras, rsa mncucuk.. tp xlama.. Kdg2 perut tu rsa xslesa..bila usap2, bru la dia xmragam...ada yg sama mcm saya ke.. #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

jangan tahan kencing... !!! berisiko jangkitan pada saluran kencing ke buah pinggang. Saya dah kena sblm hamil. Sakit demam ngilu.😣😖 Bayangkan jika kena waktu hamil. Allahu. Nak elakkan kerap kencing, buat senaman kegel. Bagi otot pelvik kuat. memang normal kencing kerap sbb kandungn besar, so kena pada saluran kencing.