Pesanan untuk kita semua

Assalamualaikum para2 sahabat Dan ahli Asianparent.. Lately sy tgk Banyak soalan yg mengarut ada juga komen yg biadap.. Kita kat dlm ni smua share ilmu.. Byk2 la bersabar jaga bahasa kita jgn jdi rasis tk bagus utk mental dn emosi kita.. Marah2 Dan sindir2 buat apa.. Tk dpt apa pun klau kita buat itu ini.. Jawab aje baik2 kalau ada yg bertanya klau rsa cringe soalan tu swipe je tk payah bazir masa baca pastu sakit hati skit otak mula lah tgn tu jahat tulis ayat kasar gantikan mulut kalah kupas bawang.. Dh tu je nK ckp wallahualam moga Allah lindungi kita smua inshallah assalamualaikum.. Pesanan ni jgn gaduh2 tau

6 Các câu trả lời

Otak diorang ni sempit. Dh la x mnyumbang ape2. Ni menambah provoke. Pastu ade je la yg menyambung2.. org tua barangkali. Die x suke, die kondem. Klu x suka xyah la layan @ komen. Ni mcm die sorang ke btol kan.. org nk share @ bertanye pn salah.

1y trước

Iye ramai Sgt sy perhati

bgus peringTan ni..semoga kita smua ada kesedaran sbb posting kita ni kalau tt tak padam, akan kekal ada bertahun2 kan.nnti malu ke generasi next 3-4 tahun akan dtg yg baca...

Sama macam sis. Tak suka soalan pelik2 dan komen aneh2 menyindir la apa la sis abaikan je. Swipe je. Tak payahlah menegur konon sis Terpaling positif. Tak guna pun.

Tu la, betul tu. Kdg2 dah google, tapi nak la jugak real life experience. Xleh jawab xyah la jawab. Annoying betul.

1y trước

Sbr jela mmpu kita ni duk thn baca yg gitu

yaaa... betul. sy baca pun rasa tu aura negative. apalagi yg empunya posting 🤦

Aamiin. Waalaikumussalam