sakit

Assalamualaikum & Pagi mommy² , sy nak skrg tngh mngandung 6 week . Jadi sy nak tanya sakit bahagian perut belah kanan tuk normal ke ?

1 Trả lời

Bende cmni x tau la nk ckp normal ke x...boleh jd normal,n tak...masih awal lg...sy ade pngalaman keguguran 2x...penah sakit bhgian perut kanan smpai ke pangkal peha..dan skrang da pon prgnant lg...pon ade jugak rse sakit awal2 tu...xpe...sis pk posotive n byk kn berdoa...