Period

Assalamualaikum nk tnye, bby dh 63 hari sy dh period rini. Normal ke? Fully breastfeed.

8 Các câu trả lời

Ada sebilangan ibu yang datang haid cepat kerana selepas bersalin, berlakunya pengurangan bekalan susu, bayi sudah mula makan atau si kecil tidak menyusu di waktu malam. Oleh sebab itu, menstruasi lewat boleh dikaitkan dengan penyusuan yang berterusan, bayi kerap menyusu dan ibu sentiasa mengikut jadual mengepam susu yang betul.

Normal sis.. sy dlu wktu anak 1st, 2 mggu nifas.. lepas 3 minggu tu period mcm biasa dh.. teratur pula tu, tiap2 bulan period. Anak full bf smpai 2 tahun.

Normal.sy pun mcm juga

Normal ja.. 😊

Haah...normal

Normal sis..

Normal..

Sy pom