Tak period lagi

Dah 3 bulan lebih bersalin. Fully breastfeed dan dh dpt 1st period after 2bulan lebih. Skrg period lambat 3 hari. Normal ke period tak teratur lepas bersalin + fully breastfeed? Skrg tk ambik perancang apa2

7 Các câu trả lời

Saya anak dah 6bulan lepas bersalin datang sekali je lepas dah xdtg nak masuk 2bulan dah fully bf juga xamik perancang tapi makcik2 semua dok tegur perut nampak lain haihhh 😵‍💫

saya pun tk period lg drpd abis pantang sampai anak dh 5 bulan lebih. period pulak mmg jenis yg tak teratur 🥲

sy anak 4bulan bru period..fully bf..bulan ni lambat period..faktor hormon mgkin..xtau lahh😅

sy dh 3bln x dtg period. ank dh 6bulan. fully bf. kena hati hati selalu 🥲🥲

sy susu formula sis.. 3 hari pla late period.. pening pla..anak baru 4 bln.

Saya pun tak period lagi dari habis pantang , anak dah 5 bulan . Full bf

Normal. Tapi kena berjaga-jaga ya. Buat double/triple protection