vagina

Assalamualaikum just nk tnya ada x yg pernah mcm saya.. Msok trimester kedua vagina jd sempit ketat bila bersama rasa pedih sampai nk kencing pedih jugak.. Strt dri 20w smpai skrg dh 27w mcm tu.. Kenapa erk.. Dan adakah nk bersalin nnti akan luas balik.. Perit asa bila nk bersama.. Maaf kalau ada bercelaru ayat saya.. Harap ada yang sudi jwbkan.. ..terima kasih..

1 Trả lời

Kering tuu. Takde air, tu jadi pedih. Hormon time mengandung.