Hubungan intim

Assalamualaikum mommies. Saya pregnant 27weeks ++ now. Saya just nk tanya, pernah tak ada mommies yg tgh pregnant dlm ni yg rasa sakit bila bersama dgn suami? Sebelum ni perut kecik tak rasa sakit, bila perut dh besar, private part tu rasa pedih time bersama and after bersama. Ada yg pernah rasa mcm saya jugak tak? Itu mmg normal atau saya je mindset mcmtu bila setiap kali nk bersama suami 🤔 Kadang jadi hilang mood bila pikirkan rasa pedih tu. Tapi tu lah, tanggungjawab sbg isteri kena jalankan ☹️

2 Các câu trả lời

Ya allah ingatkan sy sorang je feel mcm tu 😂😂 dah wet pun bila bersama mesti sakit sejak2 perut membesar ni . Masa 15w 16w mcm tu bila bersama tkde pun sakit . Perasan 25w above kalau bersama jadi sakit . Tpi tk berani la nk pakai apa2 pelincir sbb tkut tk sihat nak2 di sensitif area kan . Yesss hilang mood bila kenangkn tk selesa tu 😂 allahu mcm mana nk buat yee 😭

4mo trước

Hahaha, maksudnya bukan saya sorang je lah eh yg hadap. Saya dilema sorang2, tu yg tanya dlm ni kalau2 ada yg sama. Betul cakap awak, dah wet pun still pedih. Belum start lagi, tapi dh boleh rasa pedih tu. Semoga kita tabah lah eh jalankan tanggungjawab tu sampai melahirkan nanti. Apa2 pun semoga dipermudahkan urusan sis ya 😊

it's normal time pregnant ni miss v dry, awak boleh try guna lubricant.

4mo trước

Oh sbb tu eh. Okay2, nanti saya try suggestion awak. Thanks mummy 😊