Darah Tinggi

Assalamualaikum nk tanya ibu2 mengandung blh minum air asam keping x... Untuk turunkan bacaan darah tinggi... Sya sekarg dh mengandung 10 Week... Harap ad yg sudi bg jawapan

1 Trả lời

Tanya doc. Jangan tanya sini. Badan tiap org x sama.. nnt ada yg kata boleh. Bila kamu ikut petua tu ada masalah. Kamu yang tanggung bukan yg bagi petua.. apa jenis mknn minuman ubatan suplmnt kena direct tanya doc n nurse yg rawat kamu