BSP

assalamualaikum nak taya , klaw buat BSP jatuh pada hari sabtu dan ahad kena buat jugak ke ? sebab saya bsp buat sendiri, dan kali ni bsp jatuh pada hari 01/03/2020 .

1 Trả lời

Buat sbb ahad klo kk sy mmg kje... Isnin nk review bsp.. Biase dorg akn pilih shari sblum c.up kn

5y trước

Tmpat sy mmg biase ahad bsp isnin c.up.. Jd klo bsp mmg xbrubah ari kcuali ibu sndri mntak tukar ari c.up bru bsp tukar ikot shari sblum tu