bsp

saya ibu gdm... nak tanya klu saya buat bsp pagi sepatutnya setelah puasa 10mlm... pagi tu pukul 8pagi kena buat bsp... tetapi klu saya lewat buat bsp sejam saya buat bsp pukul 9pagi... boleh ke mcm tu??

2 Các câu trả lời

Boleh xd masalah. Itu utk check bila fasting sahaja utk permulaan hari. Tp lepas check 9 pg dan dah makan breakfast, 2 jam selepas tu check bsp semula..

5y trước

Coz saya tggu farmasi buka pukul 9pagi masa tu memg saya puasa smpi pukul 9pagi... nak pergi kk jauh... thank respon...☺

Tinggi x bacaan gula dlm darah awk lps minum air gula haritu? Sy 8.7 . Kena buat bsp jugak 😂😅