Mendapatkan Rawatan Kesuburan

Assalamualaikum.. nak tanya.. sesiapa boleh suggest kt sy kat mana nak buat rawatan (SFA) utk suami dan yg mudah dan senang.. dan adakah urusan kne bt waktu hri bekerja ? Waktu mlm boleh ke?

1 Trả lời

Sis area mna? Klu swasta ada je kliniknyg bukak smpai mlm... Cth klinik siti

5y trước

Ay area kajang.. cri bnyk tmpt dh ssh nak jump..tp sy bru dpt dh klinik siti..alhamdulillah.. tp ttp kne refer kt tmpt lain jgk 😁.. terima kasih sis ats cadangan yg diberikan..