Breastpump untuk ibu bekerja

Assalamualaikum mommies semua..sy newbie..nk tnya pendapat mommies yg bpengalaman..brest pump apa yg ok? Kalau blh sy nk yg wireless, kecil, senyap & senang guna waktu tgh bekerja..sy nk yg senyap sbb kt ofis sy tu, sy sorang perempuan..malu lak bila staff2 lelaki dgr bunyi breast pump + sy selalu kena kerja g site #breastpump

2 Các câu trả lời

sis try join group breastfeed kt fb.. ade byk.. byk info psl bf n pump.. sy pon tgh riki2 lg

try tgk supermamalab. kecik dan bunyi pun senyap

2y trước

Thanks sis..nnt sy riki2