Upt positif

Salam semua mumy,sy nak tanya,sblm tu maaf kalau soalan sy agak sensitif..sy dah 'bersama' dgn suami sy 3 hri lepas..waktu sy 'bersama' adalah waktu sy subur..then pagi td sy saja nak cek upt,then kt upt naik 2 line,tp samar tp masih bole nampak line tu..persoalan sy,adakah sy da positif mengandung..mohon bantu sy,sy keliru,adakah tu positif mengandung atau faktor masih lg waktu subur..trima kasih ya

4 Các câu trả lời

Samar2 sbb hamil awl lagi kot.. Mcm sy... Lwt seminggu dh cek.. Samar2 jgk.. Tggu sbln... Samar2 jgk... Lpas tu xcek dh... 4bln lpas tu bru g klinik bkk buku pink...

4y trước

Biasa la sy excited sbb first time nk rse pregnant 😆

lps lewat period 1-2mnggu baru bole cek upt . tp kalau excited boleh cek da hri pertama spatot nya period.

tunggu 2 atau 3 minggu lepas waktu subur tu utk confirmation. baru boleh cek upt nnti

4y trước

okay..tq yea

Sis biasanya kena tgu 2 weeks after tarikh subur

4y trước

okay...tq yea