Gatal Miss V

Salam nak tanya mommies pregnant ada ke pengalaman gatal dan rasa bengkak bibir Miss V tu . Sy tgh pregnant 10mggu skrg tetiba rasa gatal sgt dan bengkak Miss V . Pengalaman pregnant anak first tak pernah jadi mcm ni 😥

4 Các câu trả lời

Jgn garu kuat2 tkut luka . Kalau awak kenal daun sireh ambik 7helai rebus dgn garam sikit lepastu rendam missv / basuh miss v guna air rebusan tu buat sehingga gatal tu hilang

sy prnh juga msa anak first, d sbbkan kputihan ketul².. doc bg sy ubat sumbat, tak tau nma apa.. untuk bersihkan dlm miss v

Miss v saya kadang2 bengkak macam mengembang bahagian bibir tapi setakat 31 minggu ni takde rasa gatal2

Takut jadi infection