Keputihan

Hello mommy. Nak tanya, normal ke warna keputihan ni? Ada tips tak nak kurangkan keputihan dan gatal-gatal miss v? Thanks mommy.

Keputihan
8 Các câu trả lời

masa trmstr prtama sy pun keputihan mcm ni, bnyk tp xgatal.. dah check dgn dr ape smua . xda gbs . tp dr bg ubat insert .. baru la berkurang .. tp still ada . kalau warna mcm ni masih lg okay . tp pantau jugak, kalau smpai wrna kuning pekat, koko atau hijau tu bahaya.. kalau wrna putih tp bnyk sngt pun xboleh . sy skrg ni trmstr kedua start bnyk balik ...

4d trước

normal je. Hormon org mngandung. Jngn smpai gatal,berubah wrna sdh

kalau kerap sangat keluar keputihan macam tu, saya cadangkan untuk refer doc. Sebab last year saya mengalami masalah yang sama, takde bau tapi kerap sangat keluar. Last-last berlaku kegatalan plus pendarahan. Seminggu benda tu berlaku, saya pun melahirkan anak syurga 🥹. so saya cadangkan untuk refer doc, dapatkan rundingan pakar.

4d trước

weeks berapa?

saya kena macamni juga masuk trimester ke 2 hari tu. saya amek garam bukit rendam dgn air suam pastu buat cebuk. setiap kali kencing saya buat macam tu. spender basah siket je saya tukar. lepas cebuk lap kering2 dengan tisu. 2hari Alhamdulillah baik.

saya camni . hijau . mmg detect gbs . now 25week . gatal gila vaving . kalau mandi ke apa xleh gosok . kalau gosok . auto mmg gatal sampai ke esok hari . pastu mmg berair macam piriod version keputihan . 😭 dr xd bagi ubat pape lagi takat ni

3d trước

Saya warna kuning tapi tak gatal . 25w juga dan detect gbs 😖

Normal. Selagi takde bau , xde rasa gatal , dan tak berubah color. Was was jgk. Refer doctor

Beli produk Putik Telaga Dara rm22 satu botol ia adalah pencuci bahagian Intim by JRM

tkut GBs better bgi thu doktor utk cek

better cek sbb gatal2 kan