keputihan

assalamualaikum, nak tanya kt sini... normal ke awal kehamilan, ade discaj keluar. mcm keputihan? ,. tapi tak ade bau, warna pun tak ade. risau pulak kalau merbahaya utk kandungan.

5 Các câu trả lời

Takthu normal ke tak tp kalau la dia keluar byk, warna tukar, pastu keputihan mcm cheese tu please refer doc. So that, mereka akan bt swp test utk kita test sama ada +ve gbs atau tidak. Btw, blh bgthu kt nurse kalau awak ada kpthn. Mana thu mereka blh trace awal awal.

4y trước

ooo, okayyy2. tq. sbb bru lg ni. bru 4 week

Sy dri awal hamil smpai skrg 22 mnggu still kuar lgi keptihn lgi.. mmng xde bsu or kegatalan dan di sah kn GBS +ve..sy dpt ubt insert vagina n mkn antibiotik tpi still ada lgi cma misi pesn nti nk bersalin kna bgithu doc nt akn dpt antibiotk..

4y trước

eaaa... ni buku pink blom buat lagi ... hmmm,

Biasatu.. Klu putih jernih xgatal OK lg.. Klu gatal berbau pelik, boleh rujuk doktor

4y trước

okayy2. ni xgatal, ape smue. tp bnyk plk.. dh tuka sluar, tuka pad ape smue. cmne nk hilangkan ye?

kalo ad appoinmnt dgn doktr, nnti bgtau dr.. dktr akn anbjk smple kputihan

4y trước

ooo,. okayy2. sbb sye blom buat buku lgi. sbb awal lgi....

Kne inform pd dktr, nanty akan amek sample n dktr akn bg ubt