Keputihan coklat

Salam nak tanya,harini sy dah 26 minggu 1 hari,tapi ade keluar keputihan warna coklat,mmg keputihan sbb xde bau darah.dah pergi scan jantung baby semua ok,xde pape semua normal.ade tak yang pernah jadi macamni.. tq

2 Các câu trả lời

Saya, lendir coklat keluar masa week 23. Sebab saya terus pergi pakar puan tak pergi klinik biasa. Pakar puan buat high vaginal swab n sahkan saya positive GBS.

Aktif sangat ke puan?

1y trước

Doktor tak akan komen jika kita tanya sbb penat. Tapi pengalaman saya, bila penat/ makan sumber ada gula dan banyak karbohidrat, keputihan sy berubah warna walaupun dah cek dgn doktor.