Uri Rendah

Assalamualaikum, nak tanya ada sesiapa pernh uri rendah tak, 28mggu skrng.. Rasanya boleh naik lagi ke.. Bahaya tak..

1 Trả lời

hai awak..kita pun uri kat bawah.dekat laluan..baru kandungan 20mgu..knp berhati2 takot ade pendarahan.jgn byk bergerak.jgn angkat berat..uri naik tu terpulang pada bdn..risau jugak

5y trước

Ada kwn pernh kne thn wad sebulan.. Dia bg tau doktor ajar nk naikkn uri tu.. Caranya;baring kat tepi dinding kaki naik ke ats buat bentuk (L).. Tinggikn ckt punggung guna bntal.. Buat selalu.. Insyaallah naik uri tu...