Uri kat bawah 29weeks

Assalamualaikum, ada tak sesiapa yang ada masalah uri kat bawah ?? Boleh kongsi dengan saya tak ?? Risiko atau tidak .. 29weeks

4 Các câu trả lời

sya juga uri kat bawah jln.. 27 weeks so dokter puan suruh stay kat hospital, kena pantau... so tiap minggu scan, klu ada pendarahan kena rest btl2, tak blh byk aktiviti.. klu pendarahan stop masa dlm pemantauan sedikit lega baby Oke, tp klu terus ada pendarahan ni mmg dokter ckp juga apa yg perlu dibuat... semoga ibu2 kuat menghadapi..sya juga takut pd mulanya..😆☺

sama lah dgn saya pun masa scan doktor pakar bagitahu uri masih kat bawah cuma X tutup jalan je..kalau uri tutup jalan kena operation lah nampaknya

5mo trước

hari tu scan doktor kata uri kat bawah..cuma tak ttup jalan..tapi saya risau

saya pun sama uri kat bawah scan 29week...7/1/2024 scan balik klw x ok kena refer pakar

Sy pun scan baru ni 28wks uri bawah. Doc dh buat surat refer pakar. doc sis ckp apa?

5mo trước

Doc ckp nampak mcm PP type 3 or 4. Rendah sngt tp sy xde bleeding or sakit pun. Doc nak sy jumpa pakar utk sahkan guna tvs scan