Kerap mengeras

Assalamualaikum n salam sejahtera mommy2. Nk tnyer pngalaman mommy2 kt sni.. Kalau perut asik mngeras memanjang tu dipanggil contraction ke? Tu jd slh satu tnda nk bersalin ke cmner? Sy keliru..

2 Các câu trả lời

samalah saya perut mengeras jugak tapi sekejap sakit sangat sekejap rasa tak sakit sangat lpstu takde tanda lain jadi taktahu nak pegi hospital ke tak skrng kandungan dah 39minggu 4hari

Bukan sis. Baby sy pn kerap mengeras tp nurse ckp normal bukan tanda2 nk bersalin