7w, ada kantung tapi scan tak nampak baby

Assalamualaikum n hi mommies! Saya dapat tahu pregnant time usia kandungan 5w tp lepas tu saya noticed ada spotting. Cuma semalam saya pergi scan sbb first time ada lendir darah dan doc scan hanya nampak kantung sahaja tapi tiada baby. Ada harapan ke ye baby akan muncul? Saya risau since this is my first pregnancy 😕 dan doc kata sepatutnya 7w dah nampak baby tp katanya lagi 2 weeks dtg scan balik. Doa doa kan saya 😕

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Follow doc bagitahu ya. Datang scan lagi 2w tu. Moga ada rezeki sis timang anak. Aamiin Allahumma Aamiin. Moga dipermudah urusan sis

2y trước

Sama² 💜