Scan Baby

Hi mommies. Saya dah masuk 7w. Last time saya pergi scan 2D masa 5w tp doc ckp tk nampak kantung lg cuma rahim je tebal. And doc suruh dtg scan lg 2w. Maksudnya skrg saya dah boleh scan semula cuma saya tgh confused sama ada nak buat scan 2D or transvagina ultrasound. Helppp 🥹#firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

buat 2d dulu sis, if x nmpk baru minta doktor buat tvs. selalu 7w dah nmpk sis.

Buat 2d dlu. Patut time ni dh blh nmpk. Klu masih xnmpk baru minta buat tvs