Wad Kelas Pertama Hospital Kerajaan

Assalamualaikum n hai semua.. Ada ka mommies yg pernah bersalin di wad 1st class kerajaan... Bleh share tak mcm mana proses ye dan kelayakan untuk request... Tqqq kpd yg sudi share

2 Các câu trả lời

Ikut pngalaman sy xde wujud pn kelas2 kat hospital kerajaan ni sis mlainkan hospital swasta.. Sbb kerajaan dia ikut kekosongan jugakk.. Sbb aritu sy pun nak gune nma suami bersalin nak dptkn ward 1st class or 2nd class..

Yang ni kena minta masa nak bayar deposit kat kaunter